TVB New Artist: Grof Geschud

Lijmen

Cabaret
- - -

Grof Geschud, een Vlaams-Nederlands cabaretduo, leerde elkaar in 2014 kennen op de Koningstheateracademie. Inmiddels id het duo met de hoogste onderscheiding afgestudeerd. "Een uitzonderlijk, evenwichtig, mooi gecomponeerde voorstelling" schreef de externe vakjury. Ook viel Grof Geschud op bij Cameretten: "twee mooie theatermakers met een krachtig samenspel", aldus de jury. Genoeg reden om Grof Geschud als TVB New Artist, een samenwerkingsverband tussen TVB Theater en veertig theaters om uitzonderlijk talent op de Nederlandse cabaretpodia te brengen, te kiezen. In 'Lijmen' bevragen Lander Severins en Myrthe van Velden via ridders en bejaarden, Plato en perenvlaai het onvermogen om vast te houden en de angst om lost te laten. Een ontroerende en hilarische zoektocht in een regie van Raf Walschaerts en Minou Bosua. “Lijmen is een programma van een hoog niveau” en “hun verhalende, bijna toneelmatige vorm van cabaret is vernieuwend” (Jury Cameretten 2018).

Lichtontwerp: Sander Salden
Fotograaf: Anneloes van den Adel

* Deze voorstelling valt onder de actie '3x theater voor € 33,-'.

We attenderen je erop dat elke voorstelling maatwerk is. Bijvoorbeeld de duur, aanvangstijden en entreeprijzen kunnen per voorstelling verschillen. Wij verzoeken je de kaarten direct online te betalen. Dit is namelijk de meest hygiënische en veilige manier. Mocht je hier niet voor in de gelegenheid zijn dan kun je terecht bij onze receptie.
Wij kunnen in de 1,5 meter samenleving 68 bezoekers verwelkomen in onze theaterzaal. De ticketverkoop is ongeplaceerd. Bij aankomst in ons theater worden de plaatsen toegewezen. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie over je bezoek.

Voor meer informatie klik hier!


Met wie wil je gaan?