Thijs Kemperink

Eerlijk duurt het Kortst

Cabaret
- - -

“Thijs Kemperink is gegroeid” en “Kemperink houdt een goede balans tussen inzichten en gein” schreef de Theaterkrant na de première van ‘Eerlijk duurt het kortst!’. Met Twentse nuchterheid, grote vertelkracht en daverende lachsalvo’s voor een uitverkochte Twentse Schouwburg toonde Thijs zijn nieuwste programma aan zijn trouwe publiek.

Thijs is een rasechte verhalenverteller, geboren en getogen Tukker, en maakte met zijn laatste programma ook naam in de rest van Nederland. Met zijn authentieke persoonlijkheid en programma’s over alledaagse thema’s verpakt in grappen en verhalen overtuigde hij stad voor stad, dorp voor dorp.

De pers over Thijs Kemperink
“Dankzij zijn open blik en brede glimlach is de sfeer direct goed” – Theaterkrant
“Thijs Kemperink ontroerend en grappig in ‘Bonje’.” En “Kemperink weet zijn publiek de hele voorstelling moeiteloos te boeien”. – Meppeler Courant****
“… verrassend geestig in spel en mimiek”. – Dagblad van het Noorden

Credits
Regie: Silvester Zwaneveld
Speladvies: Audrey Bolder
Fotograaf: Frans Visschedijk
Website: www.thijskemperink.nl

We attenderen je erop dat elke voorstelling maatwerk is. Bijvoorbeeld de duur, aanvangstijden en entreeprijzen kunnen per voorstelling verschillen. Wij verzoeken je de kaarten direct online te betalen. Dit is namelijk de meest hygiënische en veilige manier. Mocht je hier niet voor in de gelegenheid zijn dan kun je terecht bij onze receptie.

Wij kunnen in de 1,5 meter samenleving 68 bezoekers verwelkomen in onze theaterzaal. De ticketverkoop is ongeplaceerd. Bij aankomst in ons theater worden de plaatsen toegewezen. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie over je bezoek.

Voor meer informatie klik hier!

Met wie wil je gaan?