WENDE

De Wildernis

Muziek
- - -

Op zoek naar de essentie in zinnenprikkelend totaaltheater

Na haar bejubelde voorstelling MENS presenteert Wende dit seizoen een volledig nieuwe show in theaters en clubs door het hele land. In coproductie met Toneelgroep Oostpool en met een (inter-)nationaal team van gerenommeerde schrijvers en ontwerpers, gaat Wende op zoek naar de essentie van wie wij zijn. Rusteloos, hartstochtelijk en moedig verkent ze het grote onbekende in onszelf en de wereld daarbuiten. De grote levensvragen die ons tussen hart en onderbuik raken, vertaald naar baanbrekend visueel muziektheater in een grens- en genreverleggend theaterconcert.

Met hart voor verhalen en vernieuwing versmelt Wende muziek, visueel design en podiumspektakel tot zinnenprikkelend totaaltheater. Haar eigenzinnige ideeën en consequente topkwaliteit leggen de lat steeds hoger, wat Wende één van de meest opzienbarende artiesten van Nederland maakt. Haar platen en voorstellingen werden meermaals bekroond; van meerdere Edisons, de Annie M.G. Schmidtprijs en de Gouden Harp tot een aanstelling als huiskunstenaar van Koninklijk Theater Carré.

 

De pers over Wende
De Volkskrant ★★★★★ | ‘Bij Wende is er geen ontkomen aan’ 
NRC ★★★★ | ‘Een zingende Wende overtreft al het andere’ 
De Telegraaf ★★★★ | ‘Een klasseavond’ 
Theaterkrant ★★★★ | ‘Strak opgebouwd theaterconcert van zeldzame klasse’ 
Het Parool | ‘Wende biedt ieder dwalend mens perspectief’ 

 

* Dit staconcert is een samenwerking met Poppodium Grenswerk. 
* Het aantal rolstoelplekken is beperkt, neem voor het boeken van een rolstoelplaats contact op met de theaterkassa via info@maaspoort.nl of 077 320 72 22.
* Bij deze voorstelling is geen enkele korting geldig.
* Wilt u blijven overnachten? Dat kan in het inpandige 4-sterren hotel TheaterHotel Venlo.

 


Met wie wil je gaan?