Fred van Leer

Leer van Fred LIVE

Show

Fred van Leer

Leer van Fred LIVE

Show
- - -

Deze voorstelling is verplaatst van donderdag 13 oktober 2019 naar 13 april 2021.

Leer van Fred LIVE ongekend succesvol en ook in seizoen 2019/2020 weer in de theaters. 

“Zijn theaterdebuut-voorstelling is een absolute aanrader en een voorstelling waarvoor ik het liefst eenmalig een zesde ster in ons classificatiesysteem in het leven zou roepen.” 

Bo van Hagen, online theatermagazine Theaterparadijs 

Het eerste seizoen van Leer van Fred LIVE is een daverend succes: inmiddels hebben 23.000 vrouwen de volledig uitverkochte voorstellingen bezocht! Een reprise kan daarom niet uitblijven. Van september 2019 tot en met mei 2020 geeft Fred van Leer meer dan 70 voorstellingen door het hele land. 

Leer van Fred LIVE is echt een avond voor vrouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! Nederlands bekendste stylist geeft ze tips en tricks en vertelt ze de do’s en vooral de vele absolute don’ts. 

Twee eigen TV programma’s bij TLC, op Instagram 637.000 volgers, een boek Leer van Fred waarvan de 4e druk inmiddels een feit is; Fred van Leer behoeft geen introductie meer. Veel uitverkochte zalen leerden van Fred en er zullen nog veel volle zalen volgen. Een avond met Fred van Leer is vertier, hilarisch, herkenbaar en om nooit te vergeten. 


Met wie wil je gaan?
Deze voorstelling speelt ook op
  •  
    De Maaspoort Theater & Events Venlo Meer data
    wo 13 okt 2021