Annick Boer

Dat is goed gelukt!

Cabaret
- - -

Annick Boer, bij het grote publiek bekend van onder andere ‘Kanniewaarzijn’ en ‘De TV Kantine’, gaat in reprise met haar cabaretvoorstelling ‘Dat is goed gelukt!’. En hij is goed gelukt!

Annick legt op geheel eigen wijze de menselijke natuur en onze tekortkomingen bloot, maar ook het vermogen om lief te hebben. De mooiste kleinkunstliedjes, afgewisseld met haar droogkomische verhalen vol zelfspot, maken deze voorstelling tot een heerlijke avond. Een aanrader!

Pers en publiek zijn unaniem laaiend enthousiast:
“Boer bezit een voor cabaret zeer geschikt dubbeltalent: ze kan geestig vertellen én ze kan heel mooi zingen.” – De Volkskrant

“Haar kleinkunstsolo geeft ze indrukwekkend vorm.” – Algemeen Dagblad

“Een stem als Jasperina de Jong en zo geestig als Brigitte Kaandorp.” – reactie theaterbezoeker

Credits
Fotograaf: Randy Fokke
Website: www.annickboer.nl

* Deze voorstelling valt onder de actie '3x theater voor € 33,-'.

We attenderen je erop dat elke voorstelling maatwerk is. Bijvoorbeeld de duur, aanvangstijden en entreeprijzen kunnen per voorstelling verschillen. Wij verzoeken je de kaarten direct online te betalen. Dit is namelijk de meest hygiënische en veilige manier. Mocht je hier niet voor in de gelegenheid zijn dan kun je terecht bij onze receptie.

Wij kunnen in de 1,5 meter samenleving 68 bezoekers verwelkomen in onze theaterzaal. De ticketverkoop is ongeplaceerd. Bij aankomst in ons theater worden de plaatsen toegewezen. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie over je bezoek.
Voor meer informatie klik hier!

Met wie wil je gaan?