Lebbis

De Ervaring

Cabaret
- - -

Scherpzinnige ideeën, sterke analyses en inspirerende levenslessen

Het zal toch eens misgaan. Die reis. Die ontmoeting. Wat als we ‘dat het mis zou kunnen gaan’ omarmen. Wat als we inzien dat nou juist in dat misgaan we onszelf kunnen ontdekken.

 

Waar leer je het meest van: ‘van een leien dakje’? Of van: ‘zo dat ging maar net goed’? Lebbis zet in op de ervaring, iets meemaken wat mis zou kunnen gaan. En daar gaat hij een avond over praten. Met grappen natuurlijk. Het is geen dans, het is geen mime, het is Lebbis! 

 

NRC ★★★★| “Als geen ander kan Lebbis hypocrisie en leugenachtigheid op de korrel nemen en onverbloemde irritaties in een overtuigende en slimme formulering gieten. Het zijn vermakelijke en onderhoudende verhalen waarmee hij zijn publiek in de greep houdt.” 

 

Tip van de programmeur​!
Hans Sibbel a.k.a. Lebbis. Eerst maakte hij onderdeel uit van het roemruchte duo Lebbis & Jansen, inmiddels staat hij al jarenlang solo op de planken. In mijn ogen één van de allerbeste cabaretiers die ons landje rijk is, maar wellicht een tikkeltje onderschat. Onterecht.
Als Lebbis onze premier zou zijn, zou ik hem blindelings volgen. Ik weet zeker dat het er mooier en leuker van wordt. Snoeigoeie avonden met vergezichten en rake grappen gegarandeerd!


Met wie wil je gaan?