Bert Gabriëls

Is er nog iets gebeurd?

Cabaret

Bert Gabriëls

Is er nog iets gebeurd?

Cabaret
- - -

Bert Gabriëls is de oudejaarsconferencier van dienst in Vlaanderen. In Nederland heeft hij zijn vaste schare fans die houden van de draaiende redeneringen, semantische spitsvondigheden en de typisch Vlaamse Bert-logica.

Voor een cabaretier is de krant een dagelijkse bron van humor. Daarom neemt Bert Gabriëls ze gewoon mee op het podium. Op basis van de grappigste krantenberichten van de afgelopen maanden gaat Bert op zoek naar wat er is gebeurd. Was het uitzonderlijk? Was het voorspelbaar? Weten we het al eigenlijk? En dat alles weet Bert lichtvoetig terug te brengen tot uiterst goede comedy!

En trouwens: Belgische kranten en Nederlandse kranten zijn het niet altijd eens. Over wat er is gebeurd. Gelukkig is Bert als Belg volstrekt neutraal.

Bert Gabriëls is jurist en amateur filosoof met een lange staat van dienst in het Belgische cabaret. Het werd bij het grote publiek bekend met de serie Zonde van de Zendtijd, en maakte vorig jaar de Vlaamse eindejaarsconférence.

De pers schreef over de Oudejaarsconference van Bert Gabriëls
"Een mooi evenwicht tussen bevrijdende humor en verhulde maatschappijkritiek” - **** De Standaard

"Een meester op het vlak van ritme en intonatie" - **** De Morgen

"[Bert Gabriëls] houdt de zaal moeiteloos twee uur in de ban" - **** De Standaard

Credits
Fotograaf: Johannes van de Voorde

Let op: dit is een verplaatste voorstelling. De voorstelling is veranderd. Eerder was het 'De Wetten van de Jungle' maar Bert Gabriëls komt nu met 'Is er nog iets gebeurd?'.

* Deze voorstelling valt onder de actie '3x theater voor € 33,-'.

We attenderen je erop dat elke voorstelling maatwerk is. Bijvoorbeeld de duur, aanvangstijden en entreeprijzen kunnen per voorstelling verschillen. Wij verzoeken je de kaarten direct online te betalen. Dit is namelijk de meest hygiënische en veilige manier. Mocht je hier niet voor in de gelegenheid zijn dan kun je terecht bij onze receptie.
Wij kunnen in de 1,5 meter samenleving 68 bezoekers verwelkomen in onze theaterzaal. De ticketverkoop is ongeplaceerd. Bij aankomst in ons theater worden de plaatsen toegewezen. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie over je bezoek.

Voor meer informatie klik hier!


Met wie wil je gaan?
Deze voorstelling speelt ook op
  •  
    De Maaspoort Theater & Events Venlo Meer data
    za 22 mei 2021