Merijn Scholten

Wit Konijn Rood Konijn

Show#Beeldend theater
- - -

Vrijdag 13 maart 2020 was de dag dat de meeste theaters ter wereld moesten sluiten. Het werd de langste theaterstop in de moderne geschiedenis. Auroa Theater Berlijn heeft het initiatief ‘Wit Konijn Rood Konijn’ in het leven geroepen om stil te staan bij deze dag. White Rabbit Red Rabbit is het groots mondiaal evenement dat live theater en de veerkracht van de culturele sector viert in maar liefst 60 landen. White Rabbit Red Rabbit wordt op dezelfde dag in alle landen van de wereld uitgevoerd in zoveel mogelijk theaters. Live, voor minimaal 10 mensen, wordt een toepasselijke, maar nog ‘geheime’ tekst door een acteur voorgelezen.

'Wit Konijn Rood Konijn' wordt in De Maaspoort Theater & Events gespeeld door Merijn Scholten. Merijn Scholten (1983) komt uit Assen. Om maar te zeggen dat dit niet per sé tot een gebeurtenisloos leven hoeft te leiden. Hij studeerde zeven jaar aan de Rijks Universiteit Groningen: Kunstmatige Intelligentie, Bedrijfskunde en Radio- en Televisiejournalistiek.

Let op: dit is een livestream-voorstelling. U volgt de voorstelling dus vanuit een eigen gekozen locatie via een live-verbinding met de zaal. De tickets zijn gratis, maar heeft u wel nodig om de livestream te kunnen bekijken vanuit uw account.


Met wie wil je gaan?