Het Laagland - De Rode Knop

Interactieve online familievoorstelling

Familie
- - -

De Rode Knop is een interactieve theaterbeleving in je eigen huiskamer die inspireert en je blij maakt. Geniet met het hele gezin samen op de bank! 

De Rode Knop is een interactieve, online theatershow voor iedereen van 7 tot 107 jaar. Het ‘met natte haartjes op de bank’ gevoel van vroeger, getransformeerd naar 2020. Vanuit de huiskamer kijk en chat je mee met 4 bijzondere personages. Vanaf de bank reageer jij niet alleen op hen, maar zij ook op jou. En dat niet alleen: je blijft zeker niet de hele tijd in je stoel zitten. De showmaster van De Rode Knop vraagt ook jou om aan een aantal bijzondere opdrachten mee te doen. Niks moet, alles mag. Theater waar je van groeit was nog nooit zo interactief!

Maak kennis met 4 figuren en die spannende rode knop die symbool staat voor het loslaten van de regels waar je iedere dag mee te maken krijgt. Natuurlijk zijn regels hartstikke fijn. Maar er zijn regels die je af en toe moet kunnen loslaten. Hoe verleg je je grenzen? Spannend…maar soms zó lekker!


Met wie wil je gaan?