DO

Mijn Kleine Huis

Muziek
- - -

Akoestische show met prachtig Nederlandstalig repertoire

De keuze om in haar moederstaal te zingen en dichtbij haar muzikale gevoel te blijven heeft DO geen windeieren gelegd. Het Nederlandstalige album genaamd Momentum volgde en als kers op de taart een reeks uitverkochte theaterconcerten en een meer dan lyrisch publiek.

In het nieuwe theaterseizoen geven DO en haar muzikanten wederom een volledig akoestische show, gevuld met prachtig Nederlandstalig repertoire dat tijdens meerdere writing camps op een magische plek in de Morvan in Frankrijk tot leven kwam.

Naast DO’s persoonlijke favorieten van haar laatste albums zullen ook klassiekers als Voorbij (duet met Marco Borsato) en Hij Gelooft In Mij (#1’s De Beste Zangers van Nederland) klinken. Zing mee met Laat Me, en laat je ontroeren door Liefde Van Later en Zeg Me Dat Het Niet Zo Is (uit The Passion 2011) tijdens deze bijzondere en intieme avond in het theater.

 

 

Let op:  Deze voorstelling is verplaatst. Wij zullen alle maatregelen treffen om u op een fijne en veilige manier van uw theaterbezoek te kunnen laten genieten. Deze voorstelling zal verplaatst worden naar de Frans Boermans zaal. Deze omboeking doen wij handmatig, zodra uw tickets omgeboekt zijn, ontvangt u uw nieuwe tickets.


Met wie wil je gaan?