Martijn Kardol

Welkom

Cabaret
- - -

Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens drie mooie liedjes. - De Volkskrant

In zijn tweede voorstelling maakt Martijn contact met de wereld en de mensen om hem heen. Of doet daar in ieder geval een poging toe. Want alles beter dan in eenzaamheid te eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier. Maakt hij hem verder open of gooit hij hem dicht? 

“Indrukwekkend” (NRC), “uitstekende verteller” (Volkskrant) en “een geweldige winnaar” (DVHN) schreef de pers nadat Martijn alle prijzen op het Leids- en Groninger Cabaret Festival won. Zijn debuutprogramma ‘Bang’ werd ontvangen met uitsluitend lovende kritieken, ontving meerdere vier-sterren recensies en werd genomineerd voor de ‘Neerlands Hoop 2018’.

Martijn is een veelgevraagd radiocolumnist (Radio538/ 3FM) en was wekelijks te zien met zijn rubriek ‘Martijn zegt sorry’ bij RTL Late Night.

 

De pers over 'Welkom' van Martijn Kardol: 
Theaterkrant ★★★★ | “Innemende verteller. ” 
De Telegraaf ★★★ | "Sterke liedtekst."
Theaterparadijs ★★★★ | "Er wordt bijna onafgebroken gelachen, Kardol is een absoluut multitalent."
Leidsch Dagblad | "Humoristische voorstelling van betekenis."

 

Let op:  Deze voorstelling is verplaatst. Wij zullen alle maatregelen treffen om u op een fijne en veilige manier van uw theaterbezoek te kunnen laten genieten. 


Met wie wil je gaan?