Janneke de Bijl

Zonder zin kan het ook

Cabaret
- - -

In haar debuutvoorstelling 'Zonder zin kan het ook' is Janneke de Bijl niet alleen streng voor zichzelf maar ook voor de wereld. Ze fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk wel eerst even zelf heeft uitgeprobeerd. 

Ze beantwoordt daarbij de volgende vragen: Hoe weet je of je 'liefs' of 'groetjes' moet schrijven? Wat kunnen mensen met kinderen leren van mensen met honden? En waarom lost hardlopen niks op? 

Over Janneke de Bijl
Janneke studeerde af als filosoof, is lid van Comedytrain en won in 2017 zowel de jury- als de publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten.

De pers over 'Zonder zin kan het ook':
"Dit is negativiteit waarvan je vrolijk wordt" - De Volkskrant

"Zelfverzekerd en levendig vertellend staat De Bijl op het toneel, ze vuurt haar grappen in hoog tempo op het publiek af." - De Volkskrant

"Wat fijn dat er types als Janneke de Bijl rondlopen" - Het Parool

"Met zelfspot en engagement belicht Janneke de Bijl de kleinste ontmoetingen en gedachten." - Het Parool 

"Een veelbelovend debuut." - Telegraaf

"Ze deed, en doet nog steeds, een beetje denken aan het jongere zusje van Jeroen van Merwijk of Hans Dorrestijn." - NRC 

Credits
Muziek: Janneke de Bijl en Johan Hoogeboom
Regie: Wimie Wilhelm
Tekstadvies: Eveline Mol
Met dank aan: Comedytrain 
Techniek: Niesje van Apeldoorn
Fotograaf: Bas Losekoot

* Deze voorstelling valt onder de actie '3x theater voor € 33,-'.

We attenderen je erop dat elke voorstelling maatwerk is. Bijvoorbeeld de duur, aanvangstijden en entreeprijzen kunnen per voorstelling verschillen. Wij verzoeken je de kaarten direct online te betalen. Dit is namelijk de meest hygiënische en veilige manier. Mocht je hier niet voor in de gelegenheid zijn dan kun je terecht bij onze receptie. 

Wij kunnen in de 1,5 meter samenleving 68 bezoekers verwelkomen in onze theaterzaal. De ticketverkoop is ongeplaceerd. Bij aankomst in ons theater worden de plaatsen toegewezen. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie over je bezoek. 

Voor meer informatie klik hier!

 


Met wie wil je gaan?