CONNECTED 2020

Het business event

Events
- - -

Informeert, inspireert en verbindt

De economische en ondernemende regio Noord-Limburg is volop in ontwikkeling: er worden volop nieuwe ideeën geboren en nieuwe initiatieven zien het levenslicht. Ook wereldwijd zijn er talloze ontwikkelingen op het gebied van onder meer maatschappij en technologie, die met zo’n snelheid aanzetten dat het als ondernemer belangrijk is om ze te herkennen en de impact ervan niet te onderschatten.

Tijdens kennis-, inspiratie- en netwerkevenement CONNECTED helpen we u als ondernemende professional om geïnformeerd en geïnspireerd te raken en met relevante thema’s en de juiste mensen in contact te komen. U stapt even uit de dagelijkse praktijk om de kansen voor de toekomst te ontdekken met nieuwe samenwerkingsverbanden en (duurzame) verdienmogelijkheden.

We ontvangen u graag op ons middagprogramma, waarbij u ook kunt genieten van een gratis hapje en drankje. Lees hier meer informatie voor het bezoeken van CONNECTED, vorig jaar volledig uitverkocht.

Tijdens het evenement worden foto’s en video’s gemaakt voor promotionele doeleinden. Met het betreden van het evenement gaat u er mee akkoord dat deze foto’s en video’s gebruikt worden.


Met wie wil je gaan?