Doornroosje de musical | 4+

Van Hoorne Entertainment

Familie
- - -

‘Doornroosje de Musical’ is een betoverende familiemusical, boordevol aanstekelijke liedjes, vrolijke dansjes en hilarische humor. Doornroosje – gespeeld door Sita – is jarig! Vandaag wordt ze 21 jaar én wordt ze gekroond tot koningin! Maar de gemene tovenares Fien wil zelf heersen over het land. Met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Zal de vreselijke slaapspreuk van Fien ooit verbroken worden, of blijft Doornroosje voor altijd in dromenland?

Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens de meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij de Sprookjesafterparty. 

Onze voorstellingen zijn over het algemeen niet geschikt voor kinderen onder de twee jaar en om die reden hebben kinderen tot twee jaar dan ook geen toegang tot de theaterzaal van het Munttheater. Voor kinderen ouder dan twee jaar geldt de regel dat er altijd een ticket gekocht dient te worden, en zij daarmee op een eigen stoel (eventueel met stoelverhoger) kunnen zitten. Wij raden u aan om rekening te houden met de leeftijdsaanduiding van de (kinder)voorstellingen, deze zijn door de producent bepaald.


Met wie wil je gaan?
Deze voorstelling speelt ook op