Maartje & Kine

Hoge Noot

Cabaret
- - -

Magistrale solo’s en muzikale sketches met een flinke dosis humor! Maartje & Kine weten hun publiek te overrompelen met gepassioneerde virtuositeit, instrumentale acrobatiek, verleidelijke charmes en onuitputtelijk speelplezier. Alles wordt gecombineerd met hun geliefde klassieke muziek: van swingjazz, opera en balkan tot gypsy met elektronische invloeden, gebracht met onweerstaanbare flair en ontwapenende zelfspot. Maartje & Kine musiceren door, zélfs als de wereld vergaat. Want als de nood het hoogst is, is de muziek nabij. ‘Hoge Noot’ is de vierde landelijke theatertour van Maartje & Kine. Dit virtuoze duo is tevens bekend van hun optredens bij onder anderen Podium Witteman, De Wereld Draait Door, Top 2000 à gogo, Volgspot, Lowlands, Concert At Sea en hun columns op Radio 2 en 3FM. Ook delen ze
regelmatig hun blik op de actualiteit, zoals in de ‘Groninger Rhapsody’, ruim anderhalf miljoen keer bekeken op sociale media.

De pers over Maartje en Kine:
“De mooiste muziek, betoverende glimlachen, legs, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor” (**** Theaterkrant)
"Verfrissende muzikale comedy" (**** Leeuwarder Courant) 

* Deze voorstelling valt onder de actie '3x theater voor € 33,-'.

Fotograaf: Corne van der Stelt
Website: www.maartjeenkine.nl

Theaterkaartje is inclusief gratis garderobe en een kopje koffie of thee vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Met wie wil je gaan?
Deze voorstelling speelt ook op
  •  
    De Maaspoort Theater & Events Venlo Meer data
    za 04 apr 2020