Lenette van Dongen

Paradijskleier

Cabaret
- - -

Van Dongen is ook in dit programma weer een wonder van expressiviteit. Ze kan zaken die al honderd keer door andere cabaretiers zijn bespot, geheel nieuw leven inblazen. - NRC

Zit je tussen droom en werkelijkheid gevangen uitgeput op de bank en weet je het ook allemaal effe niet meer? In Paradijskleier zal Lenette van Dongen op een hilarische wijze jouw dromen fileren en je weer verliefd laten worden op je eigen werkelijkheid. Saai is het nieuwe spannend. Vandaag is mijn lievelingsdag.

overvloedpassieonvoorwaardelijkeliefdeIKverderhogerbeterdoelenstellen
droombaanZITultiemerelatiesOPintensebelevinginzichthechtefamlilieDE
waardevolleBANKvriendschappengeweldigeMETkinderenidealepartner
adembenemendenatuurEENwandelingbergenzeezonzeilenZAK
gezondheidbalansblijeiCHIPSYogadetoxverantwoordkokenEN
meditatieperfecteconditiestiltewarmteplezierVOELvoldoeninggelukME
onvoorwaardelijkeliefdeKNUTovervloedsamenvoldaanbereikperfectie

NRC ★★★★ | "(...) Van Dongen is ook in dit programma weer een wonder van expressiviteit. Ze kan zaken die al honderd keer door andere cabaretiers zijn bespot, geheel nieuw leven inblazen. "
Algemeen Dagblad ★★★★  | ''Schaamteloos geestige Lenette heeft te veel te vertellen om te stoppen.” (...) Lenette van Dongen in deze vorm heeft ons nog veel te zeggen en laat ons vooral onbedaarlijk lachen. Bovenal om onszelf."
Telegraaf ★★★ 1/2 |  (...) "De artieste zit vol levenslust en weet dat in haar nieuwe programma 'Paradijskleier' aanstekelijk over te brengen. Ze voelt zich krachtiger dan ooit ." (...) Sentimenteel wordt de voorstelling nergens, daarvoor weet ze op tijd de boel te relativeren en door een lekker dancenummer in te zetten en op een trampoline mee te springen. "
De Volkskrant ★★★ | "Lenette van Dongen staat vitaal en expressief op het toneel, met een reeks scherpe observaties en mooie liedjes.”
Theaterkrant |  "Geen schone schijn, maar echt geluk staat centraal in Paradijskleier, misschien wel de troostrijkste voorstelling uit haar oeuvre.''

 

Let op: Om een verdere uitbraak van het coronavirus te beteugelen, zijn alle voorstellingen, concerten en evenementen in De Maaspoort Theater & Events geannuleerd tot 1 juni. We werken achter de schermen hard aan alles wat daarbij komt kijken. Zodra dit helder is, zullen wij hierover persoonlijk met u communiceren. Op dit moment vragen wij uw geduld.


Met wie wil je gaan?