Peter van Ewijk en Deng Boy

Rabobanks Vliegende Start

Cabaret
- - -

Peter van Ewijk won met het Vlaams-Nederlandse cabaretduo Lankmoed de publieksprijs Cameretten en staat sindsien in Nederland en Vlaanderen op de planken. ‘Contact’ vertelt het fascinerende en vaak hilarische verhaal van de Voyagers en de gouden plaat. Het gaat over de zoektocht naar andere werelden en andere wezens, en het intense verlangen om elkaar te vinden, ergens in de duisternis, tussen de sterren.

Deng Boy gaat er weer tegenaan in hun nieuwe avondvullende programma genaamd ‘RAAR’. Ze gaan het in deze show hebben over alles wat zij raar vinden in onze huidige maatschappij. En dat is nogal wat! Zo vinden zij het bijvoorbeeld RAAR dat zij Hollywood kennen maar Hollywood hen niet. Ook vinden ze het RAAR dat Surinamers, Nederlands spreken maar Nederlanders geen Surinaams. Aan de hand van hilarische sketches met oude, maar vooral nieuwe typetjes gaan ze alles wat ze RAAR vinden met jou delen. Dat wordt gegarandeerd weer een hilarisch avondje uit.

Theaterkaartje is inclusief gratis garderobe en een kopje koffie of thee vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling. 
Met wie wil je gaan?