Fred Delfgaauw

In de wachtkamer van de liefde

Muziektheater
- - -

Kleurrijke karakters, humoristisch en ontroerend tot leven gebracht.

‘De voorstellingen van Fred Delfgaauw laten zich moeilijk omschrijven. Simpelweg omdat je ze moet zien, moet meemaken. Zijn werk is uniek in Europa en misschien wel in de hele wereld’, schreef de pers eerder over theatermaker en meesterverteller Fred Delfgaauw.

Voor zijn soloproductie In de wachtkamer van de liefde heeft Delfgaauw Paul van Vliet, Hans Dorrestijn, Freek de Jonge, Jeroen van Merwijk, Rob Bloemkolk en Sjaak Bral gevraagd mee te schrijven aan de dialogen van zijn karakters Sjonnie, de bajesklant, de doorrookte weduwe en meneer De Peuter. Delfgaauw laat deze personages op onnavolgbare wijze tot leven komen.

 

Over de voorstelling schreef:
Scènes | ‘…een betoverende voorstelling waarin Delfgaauw…prachtverhalen vertelt.’
Theaterkrant | ‘35 jaar ervaring betaalt zich uit...’
De Stentor | ‘Door zijn meesterlijke techniek komen de koppen van Sjonnie de bajesklant, de keurige heer met het glazen oog en een rokende weduwe als vanzelf tot leven.’

 

Let op: Om een verdere uitbraak van het coronavirus te beteugelen, zijn alle voorstellingen, concerten en evenementen in De Maaspoort Theater & Events geannuleerd tot 1 juni. We werken achter de schermen hard aan alles wat daarbij komt kijken. Zodra dit helder is, zullen wij hierover persoonlijk met u communiceren. Op dit moment vragen wij uw geduld.


Met wie wil je gaan?