Shrek de Musical

Gilde Opleidingen Venlo

Events
- - -

Een heerlijk avondje uit die je niet snel zult vergeten!

Na de vorige producties “3 Musketiers” in 2016, “All Shook Up – Love Me Tender” in 2018 in De Maaspoort, is het in maart 2020 tijd voor “Shrek de Musical”. Op 8 en 9 juni zullen ruim 30 studenten en docenten schitteren als ware musicalsterren op de bühne van de grote zaal. 

Deze vrolijke musical vertelt het verhaal van de groene oger Shrek die in een groot stinkend moeras woont. Hij woont daar tevreden in zijn eentje tot het moment dat er ineens een groep sprookjesfiguren in zijn moeras staat. Zij zijn door heer Farquaad verbannen uit Duloc. Shrek besluit verhaal bij hem te gaan halen. Farquaad belooft hem zijn moeras terug te geven als Shrek voor hem prinses Fiona bevrijdt uit een hoge toren die door een draak bewaakt wordt. Samen met een pratende ezel gaat Shrek op heldentocht. Deze familievoorstelling, boordevol humor, laat zien dat vriendschap onvoorwaardelijk kan zijn, liefde grenzeloos is, dat schoonheid van binnen zit en dat je mag zijn wie je bent, wat anderen ook van je vinden.

Voor de studenten is deze podiumervaring er een om nooit te vergeten. Deze unieke praktijkervaring in het kader van hun MBO-opleiding Entertainment & Events, bereidt ze natuurlijk goed voor op het beroepsleven. Daarnaast resulteert de bijzondere samenwerking tussen studenten, docenten en verschillende opleidingen van Gilde Opleidingen in een spetterende familievoorstelling voor jong en oud die niemand snel zal vergeten. Laat je verrassen door een flinke dosis humor, een grandioos decor, heerlijke muzikale nummers en vooral door de energie die de cast ten tonele brengt. Een heerlijk avondje uit die je niet snel zult vergeten!

Met wie wil je gaan?