Fuad Hassen

Remmende voorsprong

Cabaret

Fuad Hassen

Remmende voorsprong

Cabaret

Fuad Hassen

Remmende voorsprong

Cabaret
- - -

“Hassen is een aimabele persoonlijkheid naar wie het prettig luisteren is” (de Volkskrant) en “een getalenteerd comedian” (NRC) werd er geschreven over Fuad.

Met zijn innemende persoonlijkheid, gulle lach en laid-back comedystijl veroverde Fuad al vele harten. “Publiek is in goede handen,” lazen we ook al in de krant. 

De derde comedyshow van Fuad Hassen gaat op die voet verder. Fuad is nou eenmaal een man van kleine zaken, die hij vervolgens op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Futiliteiten zijn aan Fuad welbesteed, maar wat als er een klein dingetje net anders was verlopen? Was de wereld dan anders? Zijn die kleinste gebeurtenissen of uitvindingen dus tóch belangrijk? En zijn het dan nog wel kleine dingen? Met een kinderlijke verwondering kan Fuad zijn gedachten daar uren op loslaten. Typische Fuad-hersenspinsels! 

Ook is Fuad meer te zien in de media. Zo had hij begin dit kalenderjaar zijn wekelijkse item bij ‘Is er een dokter in de zaal’ op RTL4.

Fotograaf: Yorel Cairo
Regie: Wimie Wilhelm

* Deze voorstelling valt onder de actie '3x theater voor € 33,-'.

Theaterkaartje is inclusief gratis garderobe en een kopje koffie of thee vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Met wie wil je gaan?
Deze voorstelling speelt ook op
  •  
    De Maaspoort Theater & Events Venlo Meer data
    do 20 mei 2021