Victor Luis van Es en Daniëlle Schell

Rabobanks Vliegende Start

Cabaret
- - -

Victor Luis van Es is een autodidact die in 2016 finalist was van het Cameretten Festival. De Volkskrant prees zijn optreden met de quote: “In al zijn eenvoud het mooist en meest gedurfde verhaal van de avond”. Nu staat hij met zijn eerste avondvullende programma ‘Stille Strijd’ in de theaters. Voor dit programma heeft hij lovende recensies gekregen waaronder: “Van Es is een dromerige, zachtaardige jongen die prachtig vertelt. Zelden gehaast, altijd beeldend. Hij verwerkt zijn grappen doorgaans in een lopend verhaal, dat zowel iets zegt over de wereld als over zijn eigen karakter.” (Het Parool)

Met ons goeie gedrag en ons beste beentje voor dansen we ons uit de naad op de hangende plaat des levens. In ‘Patroon’ tilt Danie¨lle Schel de naald op en brengt op eigen wijze een kleurrijk verhaal over vastlopen en uitbreken. Wat heb je aan de wijde wereld als je schoenen knellen? Een avond vol stuntelende karakters, originele sce`nes en stuwende kleinkunstliedjes.

Fotograaf Victor: Rik Engelgeer
Website Victor: www.victorluisvanes.nl
Fotograaf Daniëlle: Paul van Raak
Website Daniëlle: www.danielleschel.nl

Theaterkaartje is inclusief gratis garderobe en een kopje koffie of thee vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling. 

Met wie wil je gaan?