Martijn Kardol

Welkom

Cabaret
- - -

“Indrukwekkend” (NRC), “uitstekende verteller” (Volkskrant) en “een geweldige winnaar” (DVHN) schreef de pers nadat Martijn Kardol alle prijzen op het Leids en Groninger Cabaret Festival won. Zijn debuutprogramma ‘Bang’ werd ontvangen met uitsluitend lovende kritieken, ontving meerdere vier sterren recensies en werd genomineerd voor de Neerlands Hoop 2018.

In zijn tweede voorstelling maakt Martijn contact met de wereld en de mensen om hem heen. Of doet daar in ieder geval een poging toe. Want alles is beter dan in eenzaamheid te eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier. Maakt hij hem verder open of gooit hij hem dicht?

Martijn is een veelgevraagd radiocolumnist (Radio538/ 3FM) en was wekelijks te zien met zijn rubriek ‘Martijn zegt sorry’ bij RTL Late Night.

De pers over ‘Bang’:
“…een opvallend evenwichtig programma. Met zelfspot, hilarische observaties en een superieure verteltechniek” (**** Theaterkrant)
“Zo veel fijne zelfspot” (**** Volkskrant)
“Geraffineerd slim en spits in zijn ideeën.” (**** DVHN)
“Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens drie mooie liedjes.” (**** Volkskrant)

Prijzen:
* Nominatie Neerlands Hoop 2018
* Jury- en publieksprijs Leids Cabaret Festival 2016.
* Jury-, publieks- en persoonlijkheidsprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2015.

Fotograaf: Pim Hendriksen
Regie: Wimie Wilhelm
Website: www.martijnkardol.nl

* Deze voorstelling valt onder de actie '3x theater voor € 33,-'.

Theaterkaartje is inclusief gratis garderobe en een kopje koffie of thee vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling. 

Met wie wil je gaan?
Deze voorstelling speelt ook op
  •  
    De Maaspoort Theater & Events Venlo Meer data
    wo 16 jun 2021