Musical Autumn Nights

Musical Autumn Nights

Show
za 23 september 202320:00 - 21:00Theater De Oranjerie Roermond

Voordelen bij deze voorstelling

  • incl. pauzedrankje en garderobe

Musical Autumn Nights

Welkom bij 'Musical Autumn Nights', het theaterconcert dat je meeneemt op een onvergetelijke reis door de wereld van musicals. Beleef de magie van Broadway en West End in één avond!

Geniet van Nurlaila Karim (Mamma Mia! & The Bodyguard ) Tessa Sunniva (Anastasia & Tarzan), Linda Verstraten (Checkpoint Charlie & Titanic), Martijn Vogel (The Sound of Music & Jersey Boys) en David van den Tempel (Evita & Soldaat van Oranje) die samen met een live band én de leden van Sidera Theaterproducties de meest iconische nummers uit de musicalgeschiedenis ten gehore brengen. Van klassiekers als 'The Phantom of the Opera' en 'Les Misérables' tot moderne hits als 'Hamilton' en 'Dear Evan Hansen’.

Maar 'Musical Autumn Nights' is meer dan alleen een concert. Het is een avond vol entertainment. Naast onze vijf top-solisten hebben we elke voorstelling een groots koor. En als kers op de taart is er ook nog een live-band dat de muziek tot leven brengt, waardoor je de nummers op een compleet nieuwe manier ervaart.

Of je nu een die-hard musicalfan bent of gewoon op zoek bent naar een avondje uit vol muziek en plezier, 'Musical Autumn Nights' heeft voor elk wat wils. Mis deze unieke theaterervaring niet en reserveer nu je tickets!
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • incl. pauzedrankje en garderobe

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 35,00