Josje Smeets & Bas van Mulken

Geluk zonder Bullsh*t

Theatercollege
di 12 december 202320:15 - 07:00De Maaspoort Theater & Events VenloGeannuleerd

Voordelen bij deze voorstelling

  • Inclusief garderobe en consumptie 

Geluk zonder Bullsh*t. Een ongemakkelijk theatercollege waar je gelukkig(er) van wordt in De Maaspoort Venlo.

Een ongemakkelijk theatercollege waar je gelukkig(er) van wordt

‘Hoe gaat het?’
-‘Alles goed.’*einde gesprek

Wil je gelukkig zijn? Dan zul je aan de bak moeten! Tijdens dit interactieve theatercollege geven gelukspsycholoog Josje Smeets en presentator Bas van Mulken praktische tips en tools voor een gelukkig(er) leven. Wetenschappelijk onderbouwd en met een gezonde dosis humor. Niet voor zwevers.

Aan de slag!

Over de sprekers: Josje Smeets is gelukspsycholoog en wil zoveel mogelijk mensen bewust maken van het feit dat geluk grotendeels maakbaar is. Ze was jarenlang verbonden aan Maastricht University als docent psychologie en is nu actief als coach, trainer en spreker. Josje is tevens auteur van het boek Happy in 100 dagen. Bas van Mulken heeft 15 jaar ervaring als tv-presentator. Met zijn vriendelijke aanpak en enthousiasme weet Bas de juiste snaar te raken bij het publiek.

Review Paul Franssen, directeur-programmeur schouwburg Venray:“Nadat ik jaren gecoacht was door Josje was het nu mijn beurt. Ik mocht haar en Bas coachen bij de productie van een theatershow.
Dat was niet nodig want Josje is een natuurtalent. Haar kracht is dat ze zichzelf blijft. Met hetzelfde gemak waarmee ze je één op één weet te vangen boeit ze ook een volle zaal. De combinatie met Bas van Mulken is verfrissend en heel natuurlijk.”

Wat het publiek zegt over de show (afkomstig uit feedbackformulieren Schouwburg Venray):"De voorstelling was vernieuwend, interactief, grappig en leerzaam. Aanrader.", "Het was gewoon een super avond.", "Verrijkend, actief, humorvol en ongelofelijk fijn.", "Leuke interactieve voorstelling.", "De show was verrassend en leerzaam, een leuke avond gehad en heel wat vrienden rijker!".
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • Inclusief garderobe en consumptie 

Aanbevolen voor jou

meer info