Mark Waumans en Marco Lopes

Rabobanks Vliegende Start

Cabaret
- - -

Was iedereen maar zo moeilijk als Waumans. Dat zou de wereld toch een stuk mooier maken. Met zijn unieke, droge stijl wint Mark in 2015 de publieksprijs bij het Griffioen/Zuidplein Cabaretfestival en¿behaalde hij in 2017 de finale van Cameretten. Sindsdien speelde hij op grote festivals als Lowlands, Oerol en Paaspop. Inmiddels werkt hij aan zijn eerst avondvullende voorstelling waar jullie vanavond een voorproefje van mogen zien. Maak kennis met de wereld van Mark Waumans.

Marco Lopes won in 2015 de juryprijs van het Comedyhuis Comedy Competitie en in 2016 was hij finalist op het VARA Leids Cabaret Festival. Zijn eerste programma ‘Moedt’ was een succes, nu gaat hij met zijn tweede programma de theaters in. In ‘Wees blij’ neemt Marco de mankementen van de mens onder de loep. We lachen als een boer met kiespijn of knijpen in onze handen om ons dagelijks geluk. Hoog tijd om eens ongegeneerd hardop te lachen om onze geheimen, angsten en ergernissen.

Fotograaf Mark: Menno Bouma
Website Mark: www.markwaumans.nl
Fotograaf Marco: Anne van Zantwijk
Website Marco: www.marcolopes.nl

Theaterkaartje is inclusief gratis garderobe en een kopje koffie of thee vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Met wie wil je gaan?