The Dire Straits Experience

Dire Straits-member Chris White e.a.

- - -

The Dire Straits Experience staat als een huis. - Rootstime

Ze stonden in een bomvol Carré en gaven twee uitverkochte concerten in het beroemde Olympia theater Parijs. De komende periode toert The Dire Straits Experience naar Oostenrijk, Tsjechië, Polen, Frankrijk en Rusland. Donderdag 21 november 2019 staan de zeven Engelse topmusici, inclusief Dire Straits bandlid Chris White, met een staconcert in de Rabobank Venlo zaal van De Maaspoort!

Natuurlijk komen alle hits voorbij: Van 'Sultans of Swing' en 'Private Investigation' tot 'Brothers in Arms' en 'Money for Nothing'. 

De band wordt gevormd door Terence Reis, Andrew Hawkins, Paul Geary, John Maul, Tim Walters and Simon Carter, en weet de ongeëvenaarde muzikale klasse van The Dire Straits op uiterst authentieke manier te laten herleven. Zo meent Chris White dat bandlid Terence Reis de enige is die de vocale en instrumentale kwaliteiten van oud-Straits voorman Mark Knopfler kan evenaren. Dan ligt de lat hoog. De nieuwe formatie is sowieso een ijzersterke verzameling muzikaal talent. De leden van The Dire Straits Experience hebben formidabele muzikale records en werkten samen met grote namen als Paul McCartney, Eric Clapton, David Bowie, Mick Jagger, Tina Turner en Mike Oldfield. The DireStraitsExperience brengt de muziek opnieuw tot leven van een van de meest creatieve en unieke bands in de rockmuziek.

In de media:
Cultuurselect | “Vanaf de eerste noot die zijn lippen verlaat, vanaf de eerste streel van zijn vingers over de gitaarsnaren, weet je dat hij het onmogelijke doet. Terence Reis brengt de DireStraits helemaal terug.”

Rootstime | “Ondertussen was wel duidelijk dat dit een avond zou worden waarop er met de precisie van een Zwitsers uurwerk, met voelbaar speelplezier, intens en virtuoos gemusiceerd zou worden (…) The Dire Straits Experience staat als een huis.“

Let op: dit is een staconcert.

De mantelzorger(complimentenpas), waardevouchers en andere kortingsacties zijn voor deze voorstelling uitgesloten.

Bij deze voorstelling is de vroegboekkorting en vriendenkorting niet geldig. 


Met wie wil je gaan?