ABBA GOLD

The Concert Show

Muziek
- - -

Een spectaculaire show met alle onvergetelijke songs van Agnetha, Annifrid, Benny and Bjorn samen.

Speciaal geselecteerde musici en zangers, in overleg met de originele ABBA leden, laten alle beroemde songs aan bod komen. Deze show is een bijzonder mooie weergave van het authentieke ABBA gebeuren van TOEN met de rijke muzikale "volheid" van NU !!

Aangevuld met een authentieke ‘unplugged’ uitvoering van enkele hits. De producent van deze show heeft in overleg met de ABBA leden de arrangementen zodanig aangevuld dat de prachtige ABBA muziek veel voller en kleurrijker klinkt als voorheen. Het concert van deze groep in de Parijse Olympia maakte zo'n grote indruk op de platenmaatschappij van de groep, dat ABBA deze show verkoos boven vele anderen voor de Europese theaters. De opname van ABBA GOLD - the Concert Show werd door Universal - de eigenaar van de ABBA rechten - wereldwijd uitgebracht op een prachtige DVD. 

De voorstelling heeft een kleurrijke  video en licht show.  De regie van het ensemble is in handen van speciale regisseurs. De musici leven dag en nacht met deze muziek. Niet voor niets maakt deze indrukwekkende revival furore in meer dan twintig landen.... Vele landen van Europa, Rusland, Japan, het Midden Oosten. Overal wordt de groep terug gevraagd. De ABBA feeling is still alive !! In West en Oost!!

De reacties van de fans zijn zonder uitzondering overal fantastisch:  Bijna altijd staat iedereen meteen op vanaf de eerste song tot aan het einde. Je kunt gewoon niet stilzitten in je stoel. Swingen is een must. Het ensemble vraagt de bezoekers om samen met hen te dansen. Regelmatig komt het ook voor dat de groep het publiek vraagt liedjes mee te zingen en dan gaat het dak er werkelijk af. Bij sommige concerten met meer dan duizend mensen in de zaal, trilde de ruimte zo geweldig dat men bang was of de fundamenten het wel zouden volhouden. Deze show is een groot feest voor jong en oud !! Voor dames en heren.

Voor een echte onvervalste ABBA belevenis wordt dit de beste Concert Show ter wereld genoemd !!

Geniet van alle grote ABBA hits: Waterloo, Fernando, Voulez vous, Super Trouper en nog veel meer. Bekende en iets minder bekende ABBA songs komen voorbij. Knowing Me, Knowing You, Our Last Summer, Hasta Manana, Chiquitita, SOS, Dancing Queen, When I kissed the Teacher.  Ook de aller nieuwste ABBA songs uit de laatste film komen aan bod ! Door de nieuwste film van Mamma Mia is de interesse in de Abba muziek weer extra gestegen.


Met wie wil je gaan?
Deze voorstelling speelt ook op