Aventatie

Moord in DOK6

Uit de regio
- - -

Het theatergezelschap van DOK6 is druk bezig met de laatste repetities en de première is over drie weken. De regisseur loopt te stressen want er staat veel op het spel. Er dreigt een faillissement en het enigste wat dat nog tegen kan houden is een geweldig stuk op de planken zetten. Tot overmaat van ramp wordt de hoofdrolspeler neergeschoten tijdens de repetitie in het theater. Hij wordt op slag doodverklaard. De moordrecherche voert een onderzoek uit en iedereen wordt verhoord. De ware aard van de spelers komt nu pas duidelijk aan de oppervlakte. Niemand had er rekening mee gehouden dat de poetshulp vandaag aanwezig zou zijn. Zij vertrouwt het zaakje niet en gaat op nader onderzoek uit, dat loopt niet goed af voor haar. Gelukkig blijkt zij een goede toneelspeler te zijn en dat levert wel wat op voor haar. Wanneer uiteindelijk duidelijk wordt hoe de situatie werkelijk is, gebeurt er iets vreselijks wat niet meer terug te draaien is… Niet is wat het lijkt en het lijk(t) niet wat het is.

Het publiek wordt vanaf het moment dat ze bij DOK6 aankomen, geconfronteerd met een vreemde situatie! Wat is hier aan de hand? Hopelijk wordt het in de loop van de avond duidelijk.

Cast: Susanne Schers, Truus Geurts, Jeroen Biemans, Liset Swillens, Wilma Bos, John van Dijk, Linda Ruijsbroek, Fons Reijnen, Guusje Reijnen, René Thijssen, Nicky de Bruijn, René Knoops en Jari Poulissen. 
Auteur en regisseur: Lisette Leenders

Theaterkaartje is inclusief gratis garderobe en een kopje koffie of thee vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Met wie wil je gaan?