Slagwerkgroep Harmonie en Bigband 81

Uit de regio
- - -

De Slagwerkgroep van de Koninklijke Harmonie Concordia Panningen, o.l.v. dirigent Wil van Horck, organiseert in samenwerking met de Big Band ’81 uit Venlo het ´Concert 75 jaar Herdenking Bevrijding - Silent Heroes´.

Dit concert maakt onderdeel uit van de herdenking 75 jaar bevrijding Peel en Maas en is een verder vervolg op de concertreeks ‘Silent Heroes’ dat door de Slagwerkgroep van de Koninklijke Harmonie Concordia vorig jaar op 6 oktober in DOK6 werd gestart. Tijdens dit concert wordt door de slagwerkgroep met het stuk ‘Silent Heroes’ met soliste Leanne Vermazeren, eer gebracht aan onze bevrijders en de geallieerden. Met het stuk ‘Kerkrazzia’ wordt eer gebracht aan de voormalig gedeporteerden van de Kerkrazzia van 8 oktober 1944 in Peel en Maas. Daarnaast wordt ook met nieuwe muziekstukken 75 jaar bevrijding gevierd.

Big Band ‘81 uit Venlo heeft speciaal een op deze gelegenheid afgestemd muziekprogramma. Dit betreft muziek uit de jaren ‘40 en ‘50, de originele muziek van Glenn Miller, herkenbaar voor diegenen die deze periode hebben meegemaakt en een kennismaking voor anderen. Big Band ‘81 is een vereniging die bestaat uit een twintigtal enthousiaste muzikanten uit Noord- en Midden-Limburg onder leiding van dirigent Alex Loiacono. Naast muziek in Glenn Miller-stijl bevat hun repertoire nummers van o.a. Count Basie, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Michael Bublé.

Het wordt weer een spetterende swingende muziekavond waarbij wij het fijn zouden vinden u dan te mogen begroeten.

Theaterkaartje is inclusief gratis garderobe en een kopje koffie of thee vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Met wie wil je gaan?