Renée van Wegberg e.a.

List, Shaffy en Piaf

Muziektheater
- - -

In ‘List, Shaffy & Piaf’ zal Musical Award Winnaar (2017) Renée van Wegberg worden omringd door topmuzikanten en zangers en brengen zij het mooiste en beste uit het repertoire van Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf. Maar ook Jacques Brel, Frank Boeijen, Charles Aznavour en Mikis Theodorakis komen aan bod. Liesbeth List heeft op haar rijke repertoire immers ook prachtige nummers van hen staan. Een theatershow met een zogenaamd 'randje'. Want er zal muzikaal worden uitgepakt en het publiek zal worden verrast met zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten, korte scènes en muzikaal vuurwerk.

Naast Renée van Wegberg ziet u onder anderen Billy Maluw (muzikale leiding), Job Greuter, Berry Janssen en Andre van Damme. 

Renée van Wegberg ontving vorig jaar de Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical voor haar veelgeprezen rol als Liesbeth List. 

De pers over Renée van Wegberg als Liesbeth List: 
“Ideale vertolkster” – De Volkskrant 
“Waarlijk superbe” – AD 
“Stralend middelpunt” – De Telegraaf 
“Magnifieke Liesbeth List” – Elsevier 
“Verbluffend goed” – Het Parool 

Pauze: ja 
Fotograaf: Robin Kamphuis

Theaterkaartje is inclusief gratis garderobe en een kopje koffie of thee vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Met wie wil je gaan?