Cabarestafette

Cabarestafette Ontdek drie aanstormende talenten voor de prijs van één!

Cabaret
wo 19 april 202320:15 - 22:22Munttheater Weert

Voordelen bij deze voorstelling

  De deelnemers zijn vaak winnaars van verschillende cabaretfestivals. De Cabarestafette geeft hen de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen. Wie jong, bruisend cabarettalent wil ontdekken, komt naar de Cabarestafette. Met drie uiteenlopende acts is geen avond hetzelfde. Een verrassend leuke avond gegarandeerd!

  Het cabarettalent van deze avond:

  Valentina Tóth
  Valentina brengt in de voorstelling wildbloei een ode aan de hysterische vrouw. Met een mix van opera, musical, kleinkunst en klassieke muziek bezingt en bespeelt ze dit type vrouw. Ze vliegt van personage naar personage; onder andere een femme fatale, een vrouw die dolgraag body positive zou willen zijn, een mislukte K3 auditie en een Spaanse telenovela komen voorbij.

  Thjum Arts
  What you see is whar you get! Een authentieke gast met doordachte humor. "Thjum speelt in zijn voorstelling 'Tijdloos genot' een anti-held en dat doet hij met verve. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement. Arts brengt een droogkomische performance'. Dit schrijven anderen over hem, dan zal het wel zo zijn.

  Boban Benjamin Braspenning
  Boban Benjamin is een kersvers cabarettalent. Als winnaar van het Groninger studenten cabaret festival, bestormt hij de theaters met zijn debuutvoorstelling: 'Boompje beestje'. een muzikale cabaretshow over woningnood.

  Presentatie: Thijs van de Meeberg

   

  Deze bekende cabaretiers waren ooit deelnemer:
  Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Lenette van Dongen, Sanne Wallis de Vries, Sara Kroos, Jochem Myjer, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Tim Fransen, Peter Pannekoek, Kasper van der Laan.

   
  Met wie wil je gaan?

  Voordelen bij deze voorstelling

   ticketsvanaf € 18,50