Orkest Koninklijke Luchtmacht

Benefietconcert

Events
do 09 maart 202320:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • Inclusief garderobe, 2 consumpties en hapjes

Een prachtige avond en geniet van de grootste hits uit de filmmuziek.

Beleef met het benefietconcert van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht een prachtige avond en geniet van de grootste hits uit de filmmuziek. Aansluitend kun je tijdens de borrel met vrienden, bekenden en relaties nog even nagenieten.*

De opbrengsten van deze muzikale avond komen evenredig ten goede aan de hospices stichting Mariaweide en stichting Het Plattelandshoés. Het benefietconcert wordt in het kader van het 50 jarig bestaan van Rotary Venlo Maas en Peel en het 100 jarig bestaan van Rotary in Nederland samen met het professioneel Orkest van de Koninklijke Luchtmach georganiseerd.

Met het kopen van het ticket ondersteun je het werk van de stichting Mariaweide en stichting Het Plattelandshoés en lever je een waardevolle bijdrage aan de laatste levensfase van zieke mensen uit de regio. Een combinatie van een mooie maatschappelijke bijdrage en een prachtige avond!

Sinds de jaren '90 profileert het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht zich met lichte muziek. Inmiddels is het orkest uitgegroeid tot een formatie voor pop, jazz en fusion met 48 conservatorium geschoolde musici in uniform. Het Orkest Koninklijke Luchtmacht staat onder leiding van gast-dirigent Lode Merten.
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • Inclusief garderobe, 2 consumpties en hapjes

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 50,00