Stichting Theateralliantie

Charlie and the Chocolate Factory | 8+

Musical

Voordelen bij deze voorstelling

  Na successen op West End en Broadway is de meeslepende musical Charlie and the Chocolate Factory, vol prachtige nummers, een oogstrelend decor en geestig herkenbare personages nu voor het eerst te zien in Nederland.

  Charlie and the Chocolate Factory vertelt het alom bekende verhaal van Charlie, een van de vijf gelukkigen die een gouden wikkel bemachtigen en de mysterieuze chocoladefabriek van Willy Wonka mogen bezoeken. De geheimzinnige chocolademaker maakt van de felbegeerde rondleiding een ware beproeving om te bepalen wie zijn opvolger wordt. Roald Dahls populairste boek is een verhaal over de kracht van verbeelding, over dromen, over (groot)ouders en kinderen, over het stokje overdragen en vooral over dat er altijd een kans op geluk is. Na successen op West End en Broadway is de meeslepende musical, vol prachtige nummers, een oogstrelend decor en geestig herkenbare personages nu voor het eerst te zien in Nederland. 

  Met onder andere Remko Vrijdag, Peter van Heeringen, Debbie Korper, e.a.

  De Volkskrant ★★★★ | 'Snel, geestig & satirisch.'AD ★★★★ | 'Remko Vrijdag als Wonka … een schot in de roos.'NRC ★★★★ | 'Smaakvol én smakelijk: … echt een musical om van te smullen.'De Telegraaf ★★★★ | 'Een sprankelend, ontroerend familiefeestje.'Trouw ★★★★ | 'Onvoorstelbaar veel flair, eindeloze spelnuances, humor, kwetsbaarheid, timing en innemendheid.'Scènes ★★★★ | 'Deze oogverblindende voorstelling is een heerlijke onbeschaamde en fascinerende ode aan de fantasie.'

  Tip van de oud-Programmeur Maarten van Erp: “Een productie van de Theateralliantie, die enkele jaren geleden ook Amadeus maakte. Naar het welbekende boek Roald Dahl waar iedereen zich toch in verliest? Dan kan alleen maar leuk worden.”

  Kinderen gratis
  Bij De Maaspoort zijn (familie)voorstellingen gratis voor alle kinderen tot en met 12 jaar. Een vrolijk, positief geluid laten horen en theater toegankelijk houden - ondanks de almaar stijgende prijzen - dat willen we hiermee bereiken. Je bent van harte uitgenodigd! Mocht je in mindere mate geraakt worden en het bedrag voor de tickets kunnen missen? We vinden het geweldig als je dan kiest voor het betalen van de tickets, jouw bijdrage wordt 100% ingezet om kinderen blij te maken voor wie het theater minder vanzelfsprekend is. Kies bij het reserveren eerst het totaal aantal tickets (kies eventueel plaatsen in de zaal). Verdeel dit aantal vervolgens over de verschillende soorten ticketprijzen (normal tarief, kinderprijs of gratis).
  Met wie wil je gaan?

  Voordelen bij deze voorstelling

   Aanbevolen voor jou

   ticketsvanaf € 0,00