Met Pia Douwes, Dennis Willekens e.a.

The Prom

Musical
di 06 december 202220:15 - 22:55De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  It’s time to celebrate!

  Het ultieme musicalfeest voor jong en oud met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor. Speld je corsage op, grijp je danspartner en gooi die jazz hands in de lucht, want… het is tijd voor een feestje!

  Vier uitgedoofde Broadway-sterren proberen alles om weer te gaan stralen en krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil maar één ding: met haar vriendin en liefde Alyssa naar de Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af. De ijdele artiesten grijpen hun kans om zelf weer in de spotlights te komen en trekken ten strijde. Maar wat begint als een slim zakelijk project om hun eigen imago op te poetsen, mondt uit in een emotionele reis met maar één einddoel: jezelf kunnen en mogen zijn!

  De Broadway-musical ontving zes Tony-nominaties en won de Drama Desk Award voor beste musical. In de succesvolle Netflix Original Film werden de hoofdrollen gespeeld door Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman.

  Cast
  Pia Douwes, Dennis Willekens, Joke de Kruijf, Barry Beijer, Wieneke Remmers, Juliëtte van Tongeren, Soraya Gerrits, Melise de Winter, Sjoerd Oomen e.v.a.

  De pers over The Prom
  AD ★★★★★ | 'The Prom is een voltreffer.'Theaterparadijs ★★★★ | ‘Juliëtte van Tongeren is in één woord: geweldig.'De Volkskrant ★★★★ | ‘Douwes toont wederom haar klasse.’ De Telegraaf ★★★★ | ‘Plezier spat van het podium.’ Musicalworld ★★★★ | ‘The Prom: eigentijdse musicalhit.’ Het Parool | 'Pia Douwes overtreft Meryl Streep.'

  Met wie wil je gaan?

  Voordelen bij deze voorstelling

   geweest