Yoga in Concert

Colors of Coldplay

Muziektheater
zo 26 maart 202311:00Schouwburg Venray

Voordelen bij deze voorstelling

  Dé perfecte combinatie tussen theater en yoga

  Stel je voor….. je ligt ontspannen op je eigen yogamat en terwijl je rustig in- en uitademt hoor je betoverende klanken en een zachte stem die je begeleidt naar meditatie, waarna je adem je meeneemt in een flow van beweging en ontspanning. Welkom bij ‘Yoga in Concert’!


  Deze voorstelling is een unieke beleving van yoga en muziek. Yogahoudingen, muziek, klank en meditatie komen samen tijdens dit bijzondere concert. Alles is mogelijk: actief meedoen of ontspannen achterover leunen terwijl je luistert naar de mooie muziek of een combinatie van beide. Geen enkel concert van ‘Yoga in Concert’ is hetzelfde. De inhoud, de dynamiek en de sfeer worden bepaald door de unieke locatie, de musici en het thema. We nemen het publiek mee op een unieke innerlijke reis.
  De voorstelling is geschikt voor alle niveaus. Iedereen is welkom.


  COLDPLAY in Schouwburg Venray? Ja, dat kan!
  Gitarist en leider van The Five Great Guitars Jan Kuiper, ‘Voice of Holland’-winnares Iris Kroes en yogini Yvonne de Hoop nemen je mee in een flow van adem, muziek, beweging en ontspanning. Een unieke voorstelling met de mooiste songs van Coldplay waaronder ‘The Scientist’ en ‘Fix You’. Ontspannen luisteren naar een meditatief concert van Jan en Iris waarbij Yvonne je volledig laat ontspannen met zachte adem- en bewustzijnsoefeningen. Prachtige muziek van één van de meest succesvolle bands aller tijden, mindfulness en ontspanning in één voorstelling!
  Zo relaxed ben je nog nooit geweest tijdens één van de mooiste voorstellingen van dit nieuwe seizoen!
  Met wie wil je gaan?

  Voordelen bij deze voorstelling

   Aanbevolen voor jou

   geweest