Legendary Albums Live

Meat Loafs 'Bat out of Hell'

Muziek
do 25 mei 202320:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Legendary Albums Live spelen met The Music of Sting & The Police onvergetelijke nummers uit de tijd dat Sting solo de hitlijsten aanvoerde. Binnenkort live in De Maaspoort.

45 jaar na het overdonderende succes van zijn album ‘Bat out of Hell’ overleed in 2022 Meat Loaf (Marvin Lee Aday). De karakteristieke zanger werd wereldberoemd door zijn rockhit ‘Paradise by the Dashboard Light’, die hij op dit album uit 1977 samen zong met Ellen Foley. Mede om die onvergetelijke herinnering kiest Legendary Albums Live dit seizoen voor een integrale uitvoering van het complete album, waarvan per jaar nog altijd zo’n 200.000 exemplaren worden verkocht. Wereldwijd gingen er inmiddels zelfs al meer dan 43 miljoen exemplaren over de toonbank, waarmee ‘Bat out of Hell’ het op vier na bestverkochte album aller tijden is.

Maar niet alleen is ‘Bat out of Hell’ een album met theatrale elementen. Meat Loafs optredens werden ook gekenmerkt door theatrale acts. Aan de Volkskrant vertelde hij: "De meeste rockbands denken dat het voldoende is gewoon hun liedjes te spelen. Ik niet. Mensen moeten meegesleept worden in een drama. Ieder hoekje van het podium moet worden benut.”  Een beetje op en neer springen is niet genoeg. Je moet alles uit de kast halen en je inleven in een rol, elke dag weer."
Dit uitgangspunt nemen wij graag mee. De onvoorwaardelijkheid en de hoeveelheid energie waarmee de kleurrijke mastodont zijn publiek onderdompelde zijn ultieme bestanddelen voor onze show. We willen de mensen  van het pluche trekken.
Deze rollen zijn René van Kooten Tessa Sunniva en de LA-Live band meer dan toevertrouwd.
Fasten your seatbelts!
In het Maaspoort Magazine staat de titel The Music of Sting & The Police. Helaas is de titel- en programmawijziging naar Meat Loafs 'Bat Out of Hell' gekomen nadat het magazine naar de drukker was en kon dit niet meer aangepast worden.

Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 27,00