DE MEIDEN van toen

Leven nu!

Cabaret
vr 12 mei 202320:15DOK6 Theater Panningen

Voordelen bij deze voorstelling

  Drie vrouwen met ieder een eigen verhaal.

  Met hoogte- en dieptepunten, onzekerheden, blunders, vriendschappen en liefdes. Bijzondere situaties waarbij je denkt: “Hoe de hell ben ik hierin verzeild geraakt?” Maar belangrijker: “Hoe kom ik er weer uit?”

  In ‘Leven nu!’ nemen we een kijkje in het leven van de jonge vrouw van nu. Want die meiden van toen, zijn de vrouwen van nu. En die vrouwen van nu, dat zijn wij! Althans, we doen ons best… Je bent zelfverzekerder dan ooit, dichter bij je goal en al drie weken niet naar therapie geweest. Als een heuse thirty-flirty-worthy-wonder bee zoem je je leven tegemoet. Het leven begint pas als je dertig bent, toch?

  We hebben verwachtingen, twijfels, teleurstellingen en ietwat overdreven huilbuien. We hebben dagen dat we ons hyper voelen en intens gelukkig. We hebben vandaag. Leven in het nu. Dit allemaal onder toeziend oog van de huidige maatschappij en je volgers op Instagram. Moedig en gewapend met een grote dosis humor, trotseren de meiden allerlei levensvragen. Een feel good voorstelling die je niet wilt missen!
  Met wie wil je gaan?

  Voordelen bij deze voorstelling

   Aanbevolen voor jou

   ticketsvanaf € 19,50