ForEverly Brothers XL

Tribute to the Everly Brothers

Muziek
za 01 april 202320:15DOK6 Theater Panningen

Voordelen bij deze voorstelling

  Laat je verrassen en ‘let’s take a trip down memory lane!

  Dit keer staan de ForEverly Brothers niet met twee, maar met maar liefst zeven muzikanten op het podium!

  Een grote swingende show waarin de allergrootste hits van The Everly Brothers worden gespeeld. Van oud sentiment en country tot aan swingende rock 'n roll, het komt allemaal voorbij. Dat is waar het goedlachse duo Marcel Hufnagel en Harold Verwoert, de ‘ForEverly Brothers’, samen met hun fantastische vijfkoppige liveband garant voor staan. Marcel heeft onder andere klassieke albums gemaakt waarvan er wereldwijd meer dan 450.000 zijn verkocht en stond eerder als vertolker van Phil Everly in een landelijke theatershow.

  Harold is bekend van onder andere de theatergroep ‘Jeans’ waarmee hij acht seizoenen in de theaters te zien was en is bekend als presentator van verschillende tv-programma’s. Hij maakte zes succesvolle Nederlandse bioscoopfilms, waarvan er vijf een gouden status behaalden.

  In 2020 werden zij als ForEverly Brothers de trotse winnaars van de RTL4 show ‘All Together Now’. Ook kwam dit jaar hun eerste single, een versie van 'Bye Bye Love', uit. In 2021 was het duo te zien in de tv-show 'We Want More'op SBS6.

  Tijdens hun performance, waarbij ze worden begeleid door hun geweldige liveband, spat het plezier en de ervaring van het podium. Met deze tribute-act laten de mannen de legende van The Everly Brothers voortduren. Met veel respect naar de Everly Brothers vinden zij het een eer om hun repertoire actueel te houden en een nieuwe generatie kennis te laten maken met deze muziek.

  Met wie wil je gaan?

  Voordelen bij deze voorstelling

   Aanbevolen voor jou

   geweest