The Ukrainian National Ballet

Swan Lake

Dans
zo 26 maart 202320:15DOK6 Theater Panningen

Voordelen bij deze voorstelling

  Het zwanenmeer door The Ukrainian National Ballet in Panningen

  Een onweerstaanbare combinatie van drama en tragedie afgezet tegen de strijd tussen goed en kwaad. The Ukrainian National Ballet of Odessa brengt een inspirerende versie van ‘Swan Lake’, het Zwanenmeer. Over de romantische liefde tussen prins Siegfried en prinses Odette, koningin van de zwanen. Het is een van de beroemdste en meest geliefde werken. ‘Swan Lake’ is gebaseerd op de magische en mystieke uitvoering van Tsjaikovski.

  De werkelijk prachtige kostuums, decors en decoraties nemen je mee naar de danszaal van het paleis tot aan de waterkant van het meer.

  Olga Kifyak is de nummer één solist van The Ukrainian National Ballet of Odessa. Zij heeft internationaal meerdere publiekelijke en professionele awards gewonnen en wordt geroemd om haar ongelooflijk voetenwerk en gracieuze bewegingen.

  The Ukrainian National Ballet of Odessa tourt sinds 2006 internationaal met diverse succesvolle producties. Het ballet staat onder artistiek leiding van Aleksandra Fedorina, die meermaals is onderscheiden voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van het nationaal ballet van Oekraïne.
  Met wie wil je gaan?

  Voordelen bij deze voorstelling

   Aanbevolen voor jou

   ticketsvanaf € 29,50