Daniëlle Schel

OK

Cabaret
vr 10 februari 202320:15DOK6 Theater Panningen

Voordelen bij deze voorstelling

  Altijd en overal bereikbaar en toch zijn we de eenzaamste samenleving in de geschiedenis van de mensheid. Gelukkig is er genoeg afleiding. Waar hadden we het over? O ja, ‘OK’. Een voorstelling over verbinding. Hartje. Profiel wordt bijgewerkt.

  In 2017 won Daniëlle de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en werd daarmee ‘een dame om in de gaten te houden.’ In 2019 ging haar eerste avondvullende voorstelling ‘PATROON’ in première en nu is ze terug in het theater met haar nieuwe voorstelling getiteld ‘OK’. Voor ‘OK’ kreeg Daniëlle in 2020 op voordracht van de VSCD jury van de cabaretprijzen het ‘Stijgend Applaus Stipendium’ toegekend, een aanmoedigingsprijs voor jonge cabaretiers.

  “In OK zoekt Daniëlle de tragiek van de mens ditmaal in het spanningsveld tussen enerzijds onze behoefte aan contact en anderzijds de voortschrijdende technologie, die vaak gericht is op het bevredigen van individuele verlangens. Het resultaat is “A new way of being alone together”, zoals ze de Amerikaanse hoogleraar Sherry Turkle citeert. Een actueel thema, dat door de gebeurtenissen van de afgelopen maanden zelfs alleen maar relevanter is geworden” - Juryrapport SAS
  Met wie wil je gaan?

  Voordelen bij deze voorstelling

   Aanbevolen voor jou

   geweest