Nashville's Country Café

The greatest country stars

Muziek
do 10 november 202220:15DOK6 Theater Panningen

Voordelen bij deze voorstelling

  Countrysterren brengen countrymuziek tot leven

  In Nashville’s Country Café staan we stil bij de grootste hits die dit genre heeft voortgebracht. Dolly Parton, Carrie Underwood, Shania Twain, Miranda Lambert, Vince Gill, Rascal Flatts, Kelsea Ballerini en Lady Antebellum zijn oude alsook nieuwe countrysterren die grote successen scoren. Met maar liefst drie zangeressen wordt het publiek meegenomen in een avond vol mooiste songs uit de rijke historie van de Country en Western. Jordyn Mallory, Pam Macbeth en Jack brengen ieder afzonderlijk hun rijke repertoire.

  Jordyn Mallory is bekend als de stand-in voor de serie Nashville, treed op met Dolly Parton herself en heeft de eer gehad concerten te openen voor Loretta Lynn, Crystal Gayle, Jake Owen, Eric Church, Emerson Drive, Ashton Stephard, Colt Ford en nog veel meer bekende artiesten. De Amerikaanse Pam MacBeth is een veelgevraagd artiest in de Nashville scène en speelde in vele muziekvideo’s, waaronder Marty Stuarts Hilbily Rock, diverse TV-specials van Jerry Lee Lewis, Steve Earle, Pam Tilis en Lonestar. Jacky won maar liefst zes keer de Dutch Country Music Association prijs voor beste countryzangeres van Nederland en zet met haar set Emmylou Harris volledig in de schijnwerpers.

  Nashville’s Country Café is het ultieme Country en Western concert en een droom voor de liefhebber van het genre, met originele countrysterren uit dit brede repertoire.
  Met wie wil je gaan?

  Voordelen bij deze voorstelling

   Aanbevolen voor jou

   geweest