The Backstage Comedy Tour

Met Javier Guzman en vele anderen

Cabaret
za 26 november 202220:15 - 23:00Schouwburg Venray

Voordelen bij deze voorstelling

  Op de meest onverwachte plekken van het theater wachten artiesten jou op

  De gang, de kleedkamers, het zijtoneel, de werkplaats, de kantoren, die plekjes die hoekjes, die ruimten in het theater, die niet getoond worden. Juist daar wordt het publiek deze avond uitgenodigd. In groepjes worden er op tal van plaatsen in uw theater kleine, unieke, ludieke voorstellingen aangeboden. Een kwartiertje, hooguit. Daarna weer door naar de volgende, mysterieuze plek. Welke artiest staat daar? Welke act? En waar?

  Een nieuw fenomeen dient zich aan in de Nederlandse Theaters; The Backstage Comedy Tour. Met Javier Guzman en vele anderen. Letterlijk een tour waarbij het hele gebouw gebruikt wordt. Exceptioneel leuk voor het publiek en ook exceptioneel leuk voor de artiest! Het publiek komt op plaatsen waar het nooit komt, de kleedkamers waar de sterren vertoeven, de artiestenfoyer en de laad en los ruimte.

  Het publiek wordt ontvangen in de theaterzaal, waarna de grote groep opgedeeld wordt in meerdere groepen met verschillende samenstellingen en diverse voorstellingen. De groepsgrootte wordt continu aangepast aan de beschikbare ruimte waar de voorstelling plaatsvindt.

  Slechts twee maanden op tournee, bijzonder complexe, unieke en vernieuwende productie.
  Met wie wil je gaan?

  Voordelen bij deze voorstelling

   Aanbevolen voor jou

   geweest