The 70's Unplugged

Love The One You're With

Muziek
za 16 april 202220:15DOK6 Theater Panningen

Voordelen bij deze voorstelling

  De mooiste lovesongs uit de jaren '70

  Deze gevleugelde uitspraak van Billy Preston vormt het thema voor de nieuwe show van The 70’s Unplugged. Een theaterconcert met de mooiste lovesongs uit de 70’s vol prachtige popsongs die gaan over de liefde in de breedste zin van het woord.

  Met veel gevoel en enthousiasme zingen Vannessa Thuyns en Joost Dobbe hun versies van deze 70’s klassiekers. Vaak verrassend, soms sentimenteel, maar altijd vol vuur en met respect voor het origineel. De ijzersterke band zorgt voor een muzikale sfeer waarin de songs het best tot hun recht komen.

  ‘Love the one you’re with’ laat je de 70’s opnieuw beleven met de hits van bijvoorbeeld Crosby-Stills-Nash & Young, Fleetwood Mac, Joni Mitchell, Simon & Garfunkel, Bob Dylan, The Eagles, James Taylor, Linda Ronstadt en vele anderen.

  Getuige de vele uitverkochte zalen en laaiend enthousiaste publieksreacties heeft The 70’s Unplugged zich de afgelopen jaren bewezen als vaste waarde op de muziek- en theaterpodia. ‘Love the one you’re with’ is daarom een show die je niet wil missen!
  Met wie wil je gaan?

  Voordelen bij deze voorstelling

   Aanbevolen voor jou

   ticketsvanaf € 26,50