Remy Evers

Cabaret

Voordelen bij deze voorstelling

  En niet alleen zij zeiden dat, maar ook andere ouders, andere kinderen, leerkrachten en zorginstellingen. Remy barst van de energie en staat te popelen om de wereld te ontdekken, maar eerst moet hij nog even Prins Carnaval worden om zijn overleden vader te eren. Absurdistisch, beeldend en een vleugje engagement. Een reis door het brein van een jongen die twijfelt of hij volwassen wil worden.

  Remy Evers (1992, Maastricht) studeerde in 2017 met de absurdistische theatergroep Un, Dos, Stress (onder anderen Thijs van de Meeberg en Marco Lopes) af aan de Koningstheateracademie in
  ‘s-Hertogenbosch. In seizoen 2016/17 tourde hij samen met Minou Bosua (Bloeiende Maagden) door het land met haar voorstelling ‘Minoux’. In 2019 won Remy de juryprijs van het prestigieuze cabaretfestival Cameretten.

  Remy is niet alleen in het theater te zien en te horen. Hij was ook acteur in bijvoorbeeld ‘Komt een man bij de dokter’, was gastschrijver bij ‘De Orde van de Dag’ van Het Zuidelijk Toneel en Het Nieuw Utrechts Toneel en leverde recent nog een vaste bijdrage aan het radioprogramma ‘De Avondklok’ op 100% NL.

  Deze voorstelling is onderdeel van de nieuwe cabaretserie:
  Lachen is Gezond! | 6 voorstellingen voor € 99,-
  Ontdek komend seizoen het nieuwste cabarettalent! Speciaal voor jou hebben we zes jonge cabaretiers geselecteerd, waarvan wij denken dat ze de grote namen van de toekomst zijn. Reserveer de serie, zodat je straks kunt zeggen dat jij ze als eerste zag in het Munttheater!

  Voorwaarden:
  • € 99,- is inclusief één consumptie per voorstelling, gratis garderobe en e-tickets
  • Indien één van de voorstellingen onverhoopt niet door kan gaan, bieden wij je een vervangende voorstelling aan.
  • Ben je verhinderd op één van de zes voorstellingsdagen, dan is het niet mogelijk om geld terug te krijgen of te
  ruilen. Maak iemand anders blij met jouw ticket!  Klik hier om de gehele serie in een keer te kopen
  Met wie wil je gaan?

  Voordelen bij deze voorstelling

   Aanbevolen voor jou

   ticketsvanaf € 15,00