SALLY Dansgezelschap Maastricht

God is a DJ | 14+

Dans
vr 09 juni 202320:15 - 21:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Met ‘GOD is a DJ’ brengt SALLY Dansgezelschap Maastricht de bijna religieuze dansbeleving van de club naar De Maaspoort in Venlo.

Een avond jezelf verliezen, om jezelf weer helemaal terug te vinden. Met de voorstelling ‘GOD is a DJ’ brengt SALLY de bijna religieuze dansbeleving van de club over naar het theater.
Dompel jezelf onder in een draaikolk van bewegingen, een woeste mix van geluiden en een explosie van beelden. Ervaar de dansbare atmosfeer en het saamhorigheidsgevoel dat heerst op de dansvloer. ‘GOD is a DJ’ is een grensverleggende voorstelling met een hoge dansbaarheid. Hier mag iedereen zijn wie die wil zijn. Labels en hokjes gaan in rook op. De muziek bepaalt het verloop van de voorstelling: van euforie naar catharsis, en eindigend in een rituele stilte.
SALLY’s artistiek leider Stefan Ernst brengt deze unieke dansbeleving samen met gastchoreografen Michael Lubbers, Emma Evelein en Winston Ricardo Arnon naar het theater. In een voorstelling waarin dans, muziek, belichting en beeldende kunst samensmelten.

Deze voorstelling is geschikt vanaf 14 jaar.
Deze voorstelling bevat harde geluiden en stroboscoop effecten.

Concept Stefan Ernst, Ronald WintjensChoreografie, Toneelbeeld en Eindregie Stefan ErnstChoreografie Michael Lubbers, Emma Evelein, Winston Ricardo ArnonAssistent-choreograaf Patrizio BucciDans en Co-creatie Giorgio Lepelblad, Wan-Yun Chen, Lola van Rumpt, Thirza Riphagen, Sellam El Achari, Fábio Blanco, Mireia Varón Gallofré, Aaron FaneyteRepetitor Ivan Montis, Luis Ricardo Pedraza CedrónDramaturgie Vincent WijlhuizenAdvies Brohlin CoumansMuziek bewerking Wouter GulikersKostuums Mieke KockelkornLichtontwerp Eelke SlootenTechniek TheatervogelsVideo Ron RamaekersFotografie Tycho Merijn, Laura Knipsael PhotographyProductie coördinator Jacobien PeetersEducatie Sophie van Heesewijk, Kiki Boot, Merel Caminada, Fleur Lolkes de Beer, Nikki Duin

Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 17,50