Rene van Meurs

2636

Cabaret
za 27 mei 202320:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

René van Meurs staat aan de vooravond van een nieuwe fase. Want met al zijn levenservaring en goeie gedrag moet hij er ineens echt wat van gaan maken. Binnenkort in De Maaspoort Venlo.

René van Meurs staat aan de vooravond van een nieuwe fase. Want met al zijn levenservaring en goeie gedrag moet hij er ineens echt wat van gaan maken. Verantwoordelijkheid nemen, dingen vinden enzo. Maar wat als je daar nog niet klaar voor bent en je gewoon nog wat wilt dollen? Misschien kun je dan het beste terug naar de basis, daar waar alles leeft, bruist, tegensputtert en beweegt, om eens kritisch te bekijken wat je gevormd heeft en hoe je het nu het liefste zelf zou willen doen. Laat René er maar een avond over vertellen. Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten nog altijd bomvol steengoede grappen. Hij is kwetsbaar, persoonlijk, erg grappig en maakt “theater als troost in optima forma”, schreef Trouw over zijn vorige voorstelling. En die lijn zet hij zijn vijfde programma onverminderd voort.

De pers over René van MeursAlgemeen Dagblad ★★★★ | 'Ontwapenende René van Meurs scoort met show over zijn nieuwe levensfase.'De Volkskrant ★★★★ | ‘René van Meurs weet zacht en gemeend nu mooi in balans te brengen met een energiek grappenspervuur.'Scènes ★★★★ | ‘Een persoonlijke voorstelling in de vijfde versnelling, met veel goede grappen en herkenbare observaties.’ Friesch Dagblad | 'René van Meurs treedt met '2636' definitief in de voetsporen van de groten in de cabaretwereld.'Meppeler Courant | 'Met een ongeëvenaarde grapdichtheid, soepele woordspelingen, makkelijk contact met de zaal, een sprekende mimiek en beeldende imitaties.'Dagblad van het Noorden ★★★★★ | “Zijn mimische expressie reikt tot zijn voetzolen. Volstrekt authentiek en loeiend hilarisch”

Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

geweest