Talking Heads ‘Stop Making Sense’ Tribute

Blanko & Blue Velvet

Muziek
vr 12 mei 202320:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe

Blanko, de band van ex-3J Jan de Witte, gaat terug naar de eighties en kruipt in de huid van de succesvolle New Yorkse postpunkband Talking Heads in een swingend staconcert in De Maaspoort.

In 2023 is het dertig jaar geleden dat de beste concertfilm ooit werd opgenomen in het Pantages Theater te Hollywood. Regisseur Jonathan Demme (o.a. “Silence Of The Lambs” en “Philadelphia”) wist de bijzondere sfeer van dit Talking Heads concert voortreffelijk vast te leggen. Talking Heads voorman David Byrne loopt het podium op en speelt solo Psycho Killer. Na elke song komen er meer bandleden op het podium, dat tegelijkertijd door het technische team steeds verder wordt uitgebouwd en waar op de achtergrond woorden, foto’s en kindertekeningen worden geprojecteerd.

BLANKO (ex-3J) kruipt met maar liefst 10 medemuzikanten in de huid van de Talking Heads en gezamenlijk wordt er gezongen, gespeeld, gedanst, gerend en van kleding en instrumenten veranderd. Natuurlijk krijgen  songs als Heaven, Slippery People, Burning Down The House, Once In A Lifetime, Take Me To The River e.v.a. een gedreven uitvoering.

In deze wervelende voorstelling wordt nauwelijks gepraat, dus enjoy the show and stop making sense!
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 25,00