Alleen Familie

Huub Stapel

Toneel
di 25 april 202320:15De Maaspoort Theater & Events VenloUitverkocht

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Huub Stapel is terug in De Maaspoort. De man die Mars en Venus genadeloos langs de meetlat van het leven legde wijdt zich nu aan een nog groter onderwerp: familie.

Huub Stapel is terug. De man die Mars en Venus genadeloos langs de meetlat van het leven legde en het huwelijk tot op het bot ontleedde, wijdt zich nu aan een nog groter onderwerp: familie. Want wie is er niet groot mee geworden? Familie is overal en dan hebben we het nog niet eens over schoonfamilie, stief-familie, pleegfamilie, adoptiefamilie, oranjefamilie en de grootste familie van Nederland.

Geen conflict gaat zo diep als een familieruzie en tegelijk is het de enige band waar je je nooit van kunt ontdoen. Een huwelijk kan worden ontbonden, een vriendschap beëindigd, maar familie blijft familie. Huub Stapel leidt je, persoonlijker dan ooit, langs verborgen verleden en feesten der herkenning in een hilarische, ontroerende en meeslepende voorstelling over die ene noemer waaronder wij allemaal vallen.
  

Het Dagblad | ‘Huub Stapel is een geboren verteller in Alleen Familie.’

Het Dagblad | ‘Hij heeft met zijn twee muzikanten een harmonieuze combi gesmeed.'

Het Dagblad | ‘Hij legt de markante trekjes van de Shakespeare acteur terzijde, en schakelt terug naar het naturel van de geboren verteller.'
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

meer info