Another Kind Of Blue

Wave

Dans

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

In ‘WAVE’ versmelt choreograaf David Middendorp opnieuw zijn liefde voor dans met zijn fascinatie voor technische hoogstandjes

Een betoverend dansduet met drones, een spel met de relativiteit van tijd en ruimte in een motion capture-pak en een dans met zandpatronen. In ‘WAVE’ versmelt choreograaf David Middendorp opnieuw zijn liefde voor dans met zijn fascinatie voor technische hoogstandjes. In vijf stukken toont hij welke rol golfbewegingen spelen in ons leven en hoeveel invloed de mens heeft op deze golven. De vier choreografieën waaruit WAVE bestaat, Airman, Frequentie & Frequentie², 15 Minute Universe en Hands ON Stage, werpen elk hun eigen blik op deze bijzondere dans tussen mens, natuur en technologie.

Airman  
Een duet tussen mens en techniek waarin een zwerm drones de belichaming vormt van het menselijk bewustzijn.

Frequentie & Frequentie²  
In dit tweeluik gaan de dansers een dialoog aan met zandpatronen die gecreëerd worden door het wiskundige ritme van de natuur.

15 Minute Universe  Spelend met de relativiteit van tijd en ruimte bouwen de dansers met behulp van motion capture binnen vijftien minuten hun eigen universum en breken ze het ook weer volledig af.

Hands ON Stage  
Spreken zonder ook maar een woord te gebruiken. Hands ON Stage is een ode aan de manier waarop we communiceren met onze handen.

De Volkskrant ★★★★ | “Vijfluik ‘WAVE’ van Another Kind of Blue is technisch verbluffend."


 
Met wie wil je gaan?
Vijfluik ‘WAVE’ van Another Kind of Blue is technisch verbluffend.”
- De Volkskrant

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 23,00