Vogelvrij

Fuad Hassen

Cabaret
za 25 maart 202320:15De Maaspoort Theater & Events Venlo

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Fuad Hassen valt op door zijn toegankelijke, laidback comedystijl en heeft zich voor de show in De Maaspoort in Venlo laten inspireren door de pandemie.

Fuad Hassen valt op door zijn toegankelijke, laidback comedystijl. Het publiek is op zijn gemak bij hem en toch weet hij rake klappen uit te delen. Zo ook in ‘Vogelvrij’, zijn vierde stand-up show. De pandemie zette Fuad aan het denken. Wat als vanzelfsprekend werd gezien, bleek ineens niet meer te mogen. Nu de maatregelen zijn verdwenen vraagt hij zich af of we échte vrijheid wel aankunnen. Zijn wij als volk niet te veel gedomesticeerd? Want als je het gewend bent om via een app een volledige maaltijd te bestellen, wordt het vangen van een kip voor je avondeten ineens een heel ander verhaal. Daar sta je dan, in je zelfgemaakte kleding, met een kip in je hand. Onbeschermd. Vogelvrij.

De pers over Fuad Hassen:De Volkskrant | "Hassen verstaat de kunst zijn fantasie lekker te laten ontsporen."Dagblad van het Noorden | "Opnieuw valt het op hoe snel, hoe soepel en hoe effectief hij een zaal weet in te pakken."NRC Handelsblad | "Een rustige, beheerste verteller, die goed is in het uitspelen van komische situaties en bovendien echt iets te vertellen heeft."
Met wie wil je gaan?

Voordelen bij deze voorstelling

  • inclusief garderobe & consumptie

Aanbevolen voor jou

ticketsvanaf € 17,00